Brazil keratin

A haj közel 90 %-át egy speciális fehérje, a keratin alkotja, de emellett meghatározza annak egyenességét vagy göndörségét is. Tehát a haj különböző betegségeit, a töredezettséget, a sérülékenységét keratinos készítmények alkalmazásával lehet kezelni, ugyanakkor ma már ezt megtehetjük úgy is, hogy göndör vagy hullámos hajból szögegyenest varázslunk. Ez a keratinos hajegyenesítés.

A keratinos hajegyenesítés, ahogy neve is mutatja, keratint juttat a hajba, ezzel egyenessé, simává teszi, ám közben helyreállítjuk a szerkezeti hibáit is, ráadásul ez a módszer tartós, és ellenáll a párásodásnak is. Haja úgy lesz teljesen egyenes, hogy közben újraéled, rugalmas és fénytől ragyogóvá válik.

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára, és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az ex-kluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is.

A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában. A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő kezelés, mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Használja a Brasil Cacau Kertint-t hogy visszanyerje a haj egészségét és ezáltal a hihetetlenül sima és ragyogó fényű hajat! Három hónapig tartós hatású, és még a nedvességtől való visszagöndörödéstől sem kell tartani.

Azoknak ajánlom, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk

Egy kezelés hatásai!

  • Gátolja a visszagöndörödést.
  • Csillogó fényt ad
  • Visszaállítja a haj egészségét
  • Ellenáll a párának.